Crec que Penèlope va trobar un espai de llibertat, de creació, d’estar amb ella mateixa mentre teixia amb les seves mans més que esperar a Ulisses.

Més aviat com una aranyeta pacient i observadora que crea una bella dansa amb els seus dits damunt un teler i mentre imagina milers de creacions i provatures per a crear la seva teranyina, el seu art … Us heu embadocat mai observant els dibuixos de les teranyines? I com l’aranya teixeix ? Us heu sentit en calma, veritat?

Així ens hem sentit la Pili i jo amb Teresa Rosa Aguayo, l’alma mater del Taller escola i tenda tèxtil, però sobretot artista tèxtil, apassionada per transmetre el seu saber, apassionada per descobrir nous mons i acompanyar-se de qui es coneixedora de tècniques d’altres llocs o amb altres materials.

Sabeu el feltre, els tapissos, treballar amb soja o amb la Kombutja només són algunes de les coses que podeu fer al Taller escola La Teranyina, situada al carrer Notariat de Barcelona.

Disseny, artesania i art són el seu camí i promoure i fer difusió de diferents tècniques tèxtils a la Teranyina. I mentre, omple amb la seva presència i la seva conversa l’estudi de ràdio de calma, saviesa i bon fer.
LA POTS TROBA:

Subscriu-te al podcast aquí:

GATGAROTUS és escoltar els makers més influencers de les xarxes socials, els emprenedors més emblemàtics del Handmade i del Do It Yourself, DIY.