“El meu país és tan petit

que des de dalt del campanar

es veu el país veí

diuen les velles sabies 

que és per això que el sol torna

i és així com m’agrada a mi 

i no en sabria dir res més (….)”

 

Doncs bé, així és el Gatgarotus, petit, però molt ric en vivències i ric perquè la nostra mirada abasta la riquesa de Catalunya en forma de creadors d’arreu i persones que els donen embrançida.

Una empenta que a les nostres convidades d’avui els arriba de les persones que veuen les seves creacions i s’ho van dient … sabeu allò del boca – orella? Però com que ara tant se val si vivim a un poble, una ciutat o … a Barcelona, Girona, Lleida o Tarragona … a la Sònia i la Sílvia els varen començar a demanar per les seves creacions.

El Vendrell, joies, pirogravat, flors seques … dues germanes, – Sònia i Sílvia – una ferreteria i una il.lusió i una col.laboració – Gemma de @mygor – és: 

La Varietat👩🏻👩🏻👩 Regals personalitzats🎁/ Decoració 🛋 / joieria💍 /Fusta 🎨 Metall🔗/ Ceràmica☕/ Il·luminació💡 / Web en 🏗 Fem encàrrecs via DM

Un xic xocades creen @lavarietat  senzillament sorgida d’espurnes d’il.lusió, de compartir, de la recerca d’un mateix creant amb les mans com qui busca petits moments per a poder meditar i com que són inquietes i fan coses variades …decoració, fusta, metall, ceràmica, iluminació, ferro ….

… i que bonic creure que ho podem compartir i incorporar altres creadores i ja ho han fet amb Gemma de @mygori 

La Varietat és la potència de l’inesperat que t’empenta amb tanta força que fa vertigen. 

El cor i la bellesa del que es fa amb senzillesa i sense pretencions -però és – com els “angelets” del camp que bufes i demanes un desig i ohhhhhhhhhhhhh, es compleix

Avui La Varietat que venen del Vendrell i podeu descobrir després de la conversa al Gatgarotus tota la varietat de peces que creen al seu intagram @lavarietat. 

Nosaltres ja tenim un hexàgon de la col•lecció Mimosa! 

Estem meravellades de les sopes d’aprenentatge i valors i estem més que encuriosides per descobrir … Que serà el següent?

LA POTS TROBA:

Subscriu-te al podcast aquí:

GATGAROTUS és escoltar els makers més influencers de les xarxes socials, els emprenedors més emblemàtics del Handmade i del Do It Yourself, DIY.