Diuen que no hi ha casualitats sinó causalitats. Hi esteu d’acord? Nosaltres si, tot i que a vegades som un xic badoques i ho no ho percebem o deixem que el moment, la intuïció o la vibració marxi riu avall.

Avui us podria dir que us presento a Guillem d’Anglaterra que és com jo vaig conèixer a la Luisa Silva o Luisa Bazi.

Ull que no gasta doble personalitat, eh, ara us ho expliquem.  Ahhh que em despisto, ella era Guillem i jo la Kate, si, si … bé, era el joc de buscar la parella en una jornada com a formula per trencar el gel … però a mi em va xocar que precisament ens hagués tocat a l’una amb l’altra.

Us pregunteu perquè? Doncs perquè ja feia dies que haviem parlat amb la Pili de portar la Luisa al Gatgarotus. Això si després d’estar “Chicoleando” que deia la meva agüela per la web i que ens sembles mega super interessant i curiós. Ja us hi podeu passar luisabazi.com i fer el tafaner. I ja se sap que les @gatgarotus tenim alguna cosa felina que ens fa ser inquietes i curioses de mena … i per cert, la Luisa, també el té aquest toc

Jo veig a la Luisa com un arbre bonic i imponent que acull, que vibra i flueix i ho encomana als qui té al voltant, i nosaltres en donem fe. Ella diu que sempre ha estat de turquesa però que ara tendeix cap al rosa, I a mi, quan ho va dir gairebé se’m salten les llàgrimes perquè em ve un flash molt potent i veig davant els meus ulls l’Elisa que em diu , Anna, les persones som de colors … que sí … tu ets turquesa i taronja, i a vegades més una cosa que l’altra, segons el dia. Penso com els hauria agradat a la Pili i a la Luisa poder conèixer l’Elisa i com hauriem xerrat i rigut.

No ens posem melàncolics que com diu Luisa Bazi tots tenim el nostre mapa energètic i … Bé, li passo el relleu a la Pili que li ha fet de la Luisa i la seva feina una descripció insuperable i en la que estem absolutament d’acord:

La Luisa és una dona amb una mirada neta, curiosa, intel·ligent. Té ulls de gata, però de gata maula, no, no. no ens confonem! té ulls de gata juganera i divertida. els ulls li riuen quan parla.

Té els ulls del color de la terra humida, que desprenen saviesa, ulls de mare terra, on reposar quan estem esgotats i d’on xuclar tots els nutrients per agafar embranzida!

No tenim ni idea de què deu dir la seva carta astral, la seva carta Bazi basada en l’astrologia xinesa, perquè les cartes astrals són confidencials i secretes.

Amb la Luisa Bazi, ens ha passat que, en comptes de quedar-nos sense preguntes, o amb menys preguntes un cop acabada l’entrevista, ens hem quedat amb infinites ganes de saber més i de preguntar molt.

La Luisa és experta en astrologia xinesa i ens pot ajudar a crear un negoci que estigui en línia amb la nostra pròpia personalitat.
Enfocar, comunicar amb eficàcia i actuar amb claredat.

En tot això, i no és pas poc, ens pot ajudar la Luisa que no creu en les receptes genèriques.

Arquitecta, especialitzada en feng shui, pastissera, especialitzada en cupcakes i astròloga, especialitzada en astrologia xinesa i occidental… A la Luisa li agrada més les energia de les persones que les dels espais

I un darrer apunt les pedres, els minerals, els cristalls … i les seves vibracions i lligams amb la geometria sagrada la fascinen i l’ajuden, i aquesta faceta ens va quedar pendent de parlar. Aixxxx, si o si la Luisa Bazi haurà de tornar a venir al Gatgarotus.

I sí, Té ulls de gata,…i els ulls li riuen.

LA POTS TROBA:

Subscriu-te al podcast aquí:

GATGAROTUS és escoltar els makers més influencers de les xarxes socials, els emprenedors més emblemàtics del Handmade i del Do It Yourself, DIY.