Raquel Zazurca és dissenyadora especialista en dissenys d’interiors. No és florista, no s’hi considera, tot i que viu envoltada de flors. Diu que les flors la van trobar.

També diu si fos un animal seria un gat, però jo diria que ho ha dit sense pensar massa perquè no és un gat la Raquel, és una abella… que s’alimenta del nèctar de les flors.

Totes són boniques, totes són interessants a l’hora de treballar en el disseny amb les flors i totes aporten alguna cosa genuïna.

Raquel Zazurca és també il·lustradora per necessitat. Utilitza la il·lustració com a eina per expressar, per explorar la seva part emocional.

És una dona alegre, riallera, imprimeix positivitat, salut i ruralitat. Ruralitat entesa des del contacte amb la terra, amb el que sorgeix d’ella, les flors i les plantes, també, i per tant ruralitat entesa des de l’essència, des de l’hummus i ruralitat entesa com a aigua i com a raig de sol que ens fa florir, créixer i expandir-nos.

La trobaràs a Can Gessé, a Almacelles, Lleida, envoltada de plantes i flors. Can Gessé és un espai alternatiu i sostenible. Un espai on la naturalitat i familiaritat és present arreu.
Creativitat, flors, disseny, estilismes florals, decoració, reciclatge, restauració i els remeis medicinals.

LA POTS TROBA:

Subscriu-te al podcast aquí:

GATGAROTUS és escoltar els makers més influencers de les xarxes socials, els emprenedors més emblemàtics del Handmade i del Do It Yourself, DIY.