Un vespre d’aquest estiu plovia i el @legrandmeketref i en Lluc, tot enriolats, feien la dansa de la pluja. I a mí, em van tornar a venir imatges de uns anys, vaig tornar a veure la caseta de fusta, i en lluc amb quatre anyets (ara ja en té 11) ballant amb son pare amb els peus descalços, rient i aprenent a sentir com acarona la pluja i aquella olor de natura, de bosc, d’herba humida que ens regala la vida.

I en un d’aquells enllaços mentals estranys, o no, em va venir al cap la Judith de Llum de lluna, i és que ja li vaig dir a la Pili “ la Judith de Llum de lluna em crida mentalment”, i a mi, em ve al cap el Monwli i la Shanti, la xiqueta que va aconseguir que Mowgli deixés la selva i la cançó que sempre m’ha agradat tant i té un to tant vital i positiu … i això que no som gaire de Disney a casa, i si un molt d’estudi Ghibli, i molt, molt de Totoro,  l’esser del bosc i les plantes… Ja ho diu ma mare que “a vegades no volto rodó” … però, recordeu la cançó de Balloo

“Busca lo más vital, no más

Lo que es necesidad no más

Y olvídate de la preocupación

Tan sólo, lo muy esencial

Para vivir sin batallar

Y la naturaleza te lo da (…)”

Si, avui, les @gatgarotus tenim la sort de tenir amb nosaltres, la Judith de “Llum de lluna”. La Judith, crea cosmètica natural, i ara mateix li donem veu i deixem que parli ella… els seus mots explicant el que fa enamoren, llegiu sinó:

“Del bosc a la pell I de la pell a l’ànima, doncs cada planta recol·lectada és des de l’amor, posant consciènciaen el seu posterior ús i aquesta vibració traspassa al producte final”

La Judith és natura: simpàtica i arriada … un encant. És intensa …. és artesana i la Judith ho diu amb una convicció tant ferma que no en pots dubtar, ni zero segons.

El seu color, diu, és el Lila, i si fos una fruita seria un fruit saborós: el préssec. Les @gatgarotus sabem perquè … el préssec conté l’essència i la potència del sol que l’ha acaronat i l’alegria del groc – vermell de l’estiu.

La Judith és “Lllum de lluna” quin nom tant bonic¡¡¡ i tant adient per a recol·lectar plantes i flors seguint el seu cicle natural i en el moment just i precís. Fer-ho escoltant el seu tempo, sense apressar-les, un temps preciós per a cadascuna d’elles. La Judith mima i estima les flors i sap escoltar la natura.

“Llum de lluna” somia una casona, una cabana … un aixopluc al bosc per viure, per tenir el seu laboratori ….però no, un laboratori blanc, asèptic i fred, nooooo, serà el lloc on clavarà les seves arrels i com diu la cançó: creixeran de cara el cel i donaran fruit abundós. I podrà vibrar i sentir a flor de pell els cicles de la natura que la porten a l’alquímia de les seves essències naturals. A treballar els arquetips, a ser honesta amb ella mateixa, i el que fa, i continuar la seva recerca de la sostenibilitat i el reciclatge

Perquè l’equilibri entre el que penses i el que fas és la coherència. Mantenir-la és el repte més gran i més valuós. La Judit a voltes se sent com una equilibrista que tem el risc de descol·locar una passa, i aleshores s’aquieta amb mantres i música relaxant per equilibrar-se. Perquè som ying i som yang i ella és l’alegria i la força d’una rumba, però també, la pau que t’arrecera en el silenci del bosc

La Judith ens acompanya amb el cicle de la lluna, perquè nosaltres també portem la nostra lluna a dins, però ens n’hem deslligat. “Llum de lluna” ens la vol mostra de nou amb cosmètica Slow, vegana i biodinàmica, i només, amb els ingredients justos i precisos.

La Judit ens vol involucrar i incentivar a les dones amb tallers dedicats a que ens escoltem, a que ens connectem amb nosaltres mateixes a traves del cicle menstrual. Uns espais/taller en constant evolució, perquè la Judith, els vetllà constantment: per conservar-n’he l’essència i coherència, fins i tot, quan i incorpora noves idees

“Llum de lluna” és generosa i ens acompanya – free, free – a conèixer, reconèixer i sentir olfactivament els tòxics i llegir les etiquetes.

La Judith de “Llum de lluna” va estudiar per ser educadora social, però com qui segueix un estel que s’envola, ella ha seguit l’estel de la seva essència i són les plantes, les flors, els ungüent, els olis, la cosmètica, les persones i la “Llum de la lluna”.

Shist, escolteu que comença l’entrevista – si a la biografia del Gatgarotus- al linktree i que la lluna i la dansa dels estels us acompanyin.

LA POTS TROBA:

Subscriu-te al podcast aquí:

GATGAROTUS és escoltar els makers més influencers de les xarxes socials, els emprenedors més emblemàtics del Handmade i del Do It Yourself, DIY.