Sort que diuen que els aniversaris tenen vuitada… i el nostre protagonista estrena els 33. Tot just acaba de bufar les espelmes. Parlem del clown @guillemalbaoficial.
Però com que les @gatgarotus som “més xules que un vuit” farem com si estiguéssim a la cultura japonesa i deixarem que sigui ell qui ens faci un present, un regal generós, amb la seva presència i conversa al @gatgarotus.
Un clown al @gatgarotus? Us preguntareu. Doncs, síiiiiiiiiiiiii. Us podem ben assegurar que ho teníem molt clar.
El volíem convidar i tenir l’oportunitat de xerrar amb ell… perquè, creiem, com ell que la vida és una ACTITUD. Hem de ser capaços de capgirar allò que ens grinyola perquè ens neixi una visió única i peculiar de veure la vida: la nostra.
Hi ha singularitats i aprenentatges que des de l’encapsulament, des del tancat on a voltes ens obcequem a viure, no ens és possible saltar i enlairar-nos.
Guillem Albà @guillemalbaoficial és un regal que us fem perquè és persona, és valent. La seva mirada cerca anar més enllà. I fa una recerca constant com a persona, com a clown, per créixer i evolucionar. Una tasca gens senzilla.
El cor, la dignitat, copsar l’altre, mantenir els teus principis i no perdre el nord, aprendre sempre, fins i tot quan la vida et fa trontollar … amb Guillem Albà fem tot un itinerari ple de riquesa vital i inspiradora.
Escolteu aquesta conversa amb el Guillem @guillemalbaoficialamb la ment ben oberta, interioritzeu el que ens diu, pareu-vos a pensar-hi perquè ens dóna ales i ens empeny a ser lliures i nosaltres mateixos… A caminar malgrat les pors.
Per cert! Heu gaudit d’algun espectacle de Guillem Albà? No l’heu vist? No ens ho podem creure … Ja podeu córrer com esperitades  a la seva web www.guillemalba.como el seu instagram @guillemalbaoficial i anar a veure una o dues o tres de les seves creacions damunt l’escenari. Perquè amb ell viureu mons diferents. Us farà aturar i qüestionar i riure i deixar-vos anar…I és tant necessari!.
Un immens gràcies, de tot cor, Guillem Albà @guillemalbaoficial, per acceptar el repte de venir al @gatgarotus, perquè ets un artesà del cor, de la vida i de l’escenari i volem poder contar amb tu com un @gatgarotus de primera. MERCI CRACK i moltes felicitats¡¡¡
I ja posats… Voldràs tornar a venir al @gatgarotus i acompanyar-nos a mirar amb nova perspectiva?.
EL POTS TROBA:

Subscriu-te al podcast aquí:

GATGAROTUS és escoltar els makers més influencers de les xarxes socials, els emprenedors més emblemàtics del Handmade i del Do It Yourself, DIY.