Vaig conèixer Gemma Ventura a la Fira de la Figa d’Alguaire fa dos anys. 

La Gemma tenia l’estand de la Tortugueta Shop just davant de l’estudi que la ràdio – EMUN FM – muntada per la fira.

Tenia davant dels meus ulls un estant preciós i una roba de bebè meravellosa. 

Jo feia tant sols uns mesos només que havia estat mare de nou i durant tot el cap de setmana anava pensant, quan tingui una estona m’escapo a la Tortugueta i compro un pantalonet al Pere. I no va ser fins a la clausura, quan ja estaven tots recollint que vaig comprar un pantaló de la Tortugueta shop talla 12 mesos. El Pere el va portar moltíssim, fins que li va quedar petit. Bonic, còmode i fet a mà, ah! i de proximitat total.

La historia de la Gemma és la de la valentia i la constància i també una mica la rauxa, de fet, trets força similars a totes les mares emprenedores del ‘handmade’, del fet a mà.

De ben petita, la Gemma ja cosia els vestits per a les nines. Va aprendre a cosir amb la mare i la padrina. Va estudiar, però, interiorisme i ara no el troba a faltar.

Quan va néixer la seva filla, va recuperar la màquina de cosir i li va fer vestits, conjuntets i tot tipus de complements, amb tant talent que li van començar a venir les comandes. És així, com va iniciar-se en l’emprenedoria. És així, com va descobrir que el més li agrada és crear, cosint.

La trobareu al seu taller a Alguaire, als baixos de casa dels avis i la botiga ‘online’ www.tortugueta.cat. A les xarxes a @latortugueta_shop on podeu trobar tots els seus productes amb cotó. Colls calentets. Capes de bany i mantetes. Corones d’aniversari i lletres molones. Varetes màgiques divertides. Monstres de peluix. Coixins temàtics super divertits i garlandes. Cavallets i unicorns. Nines de cotó. Nino per aprendre a fer llaços i nusos, portaxumets, ‘leggins’, vestits, conjunts…

També té un blog http://lamamatortuga.blogspot.com.es/ on explica el seu dia a dia com a mare i us dóna mil idees DIY per fer a casa. 

La Gemma acaba de ser mare de nou i hem sabut que l’Arlet ja té des de fa ben poquet una germana, la Beth.

Entreu a www.tortugueta.cat i  a http://lamamatortuga.blogspot.com.es/

LA POTS TROBA:

Subscriu-te al podcast aquí:

GATGAROTUS és escoltar els makers més influencers de les xarxes socials, els emprenedors més emblemàtics del Handmade i del Do It Yourself, DIY.