De mirada i possat seré té un somriure entre Ghandià i sorneguer que li dóna un aura ben especial, perquè l’Èlia Fibla – de The craft academy –  és ona expansiva. És pur moviment especialment intern. Quan hi pensem ens ve al cap la cançó de Macaco:

 

“Moving, all the people moving, one move for just one dream
We see moving, all the people moving, one move for just one dream
Tiempos de pequeños movimientos, movimientos en reacción
Una gota junto a otra hace oleajes, luego mares… océanos
Nunca una ley fue tan simple y clara: acción, reacción… repercusión
Murmullos se unen forman gritos, juntos somos evolución.

“Moving, all the people moving, one move for just one dream
We see moving, all the people moving, one move for just one dream
Escucha la llamada de Mama Tierra, cuna de la creación
Su palabra es nuestra palabra, su quejio nuestra voz
Si en lo pequeño está la fuerza, si hacia lo simple anda la destreza
Volver al origen no es retroceder, quizás sea andar hacia el saber”

 

L’Èlia vibra tendresa i ganes d’escoltar, també d’explicar-se i sí provoca reaccions, moltes, i uneix i acompanya

Canyera, innovadora i arriscada, inventora de paraules que expresen moments vitals o emocionals com aquesta que ens agrada tant a les @gatgarotus el #melapelismo

Ara està il.lusionada com una nena amb l’aplicació de mòbil que ha creat i amb el seu servei personalitzat d’assessoria.

Si, heu llegit bé, una app pensada per a crafters i creatius “The crafty”. Ja podeu fer bots d’alegria perquè és gratuïta i conté petits podcast de 3 o 4’ fets per professionals del sector creatiu que donen tips, i també tutorials de tot el que és el món de l’emprenedor. Des de cosir una faldilla a fer-nos un batut vitàminic i molt més.

L’Èlia és ella mateixa sense més preambuls ni dobles intencions, però amb tota la seva complexitat, les seves contradiccions i les seves coherencies. La veiem en una recerca constant d’ella mateixa.

I mireu no sabem perquè però deu tenir un lligam secret amb la música i la literatura perquè ara ens ha fet pensar en l’escriptor, Omin Maloof, i la cita que  escriu en el seu més que fantàstic llibre “Leon el Àfricano” i que li va que ni pintada a l’Èlia:

“Soc fill del camí, caravana és la meva patria i la meva vida la més inesperada travessia…”

I un agafar la mà a qui la vulgui acompanyar. Parar i reflexionar … reemprendre si cal el camí o fer una passa enrere per fer un salt endavant tant si és vital com per la nostra marca.

Diu l’Èlia que el que val, el gran secret de les marques artesanals són la filosofia de vida i els valors de la persona que hi ha darrera la marca.

En definitiva és el vincle emocional que estableixes amb l’altre i ja us podem dir que ella n’és un actiu d’aquesta manera de fer

És pura sensibilitat i sinceritat, el que et vol dir t’ho diu sense embuts i potser ens errem, però intuim que està en plena evolució/efervescencia vital que es mimetitza amb la professional per a fer un salt quàntic i de vell nou sentir-se hiper mega còmoda a la seva propia pell. Aquesta és la seva força i la seva potencia vital, l’auto recerca constant i sense enganys

I si no se sent identificada amb el que hem escrit ja ens dirà quatre coses gruixudes i nosaltres encantades perquè també és el nostre taranna.

Amb l’Èlia, fins i tot estariem disposades a fer un retir sinceristic espiritual a la recerca dels camins perduts i de la dansa dels estels. Us volem fer saber però, que els renecs i els riures serien de l’alçada d’un campanar, tot i que som molt educades i unes senyoretes, no penseu…

I ara, us ho diem, ben clar si voleu aprofondir i anar més enllà, i saber-ho tot sobre The craft academy,  ja podeu espavilar-vos a escoltar l’entrevista des de la nostra biografia.

Sinó és per escanyar-vos directament – bé, serem bones persones, només una miqueta… encara ets aquí cooooooooorrrrrrrrrre

LA POTS TROBA:

Subscriu-te al podcast aquí:

GATGAROTUS és escoltar els makers més influencers de les xarxes socials, els emprenedors més emblemàtics del Handmade i del Do It Yourself, DIY.