Del dret, del reves, fent la roda o la vertical pi, avui al Gatgarotus, ens acompanya una dona autentica pel quatre costats.

Una dona que ha repensant i transformat creences, educació i la mirada cap al cos.

Una dona atrevida i conscient que ens acompanya en aquest viatge tant si el fem amb ella, com si tant sols la llegim o la seguim a les seves xarxes socials.

Ariadna Carrascull @nubedecarbon és la canya i encara ens falta molt per descobrir d’ella i segur que ella mateixa també anirà creixent i descobrint-se en nous pensaments i maneres de fer i crear … perquè ella és constant evolució

Però sabeu el que més ens agrada? que ella es dona a les xarxes sense artifici, ni pretensió, però ens fa qüestionar-nos a nosaltres mateixes i els ulls amb que ens mirem i, fins i tot, quina és l’arrel d’aquesta mirada, pensament o gest.

I ens entusiasme perquè no s’amaga de dir-nos on és l’inici d’aquest camí seu i on va trobar les forces per alçar-se i dir prou¡

Començar a treballar en tu mateix, aprofundir i coneixe’t vol valentia, esforç i voler i no ens enganyem és un ‘d’aquí caic i d’allà m’aixeco, però no abandono’.

L’Ariadna Carrascull @nubedecarbon, és una pencaire de la vida en el sentit vital i en el camí de les seves creacions i fa pinya amb un munt de dones amb qui treballa, crea sinergies super interessants que són un llegat i un descobrir per a totes.

És artista multidisciplinar. Artista feminista. Artista poètica. Artista conscient. Artista de l’Autoestima.

Hi posa mirada, imatge, pensament, paraules i veu a les seves creacions i es mou en aquestes diferents facetes sense complexos però amb la certesa que és un camí i l’has de caminar fins i tot quan et pes, no en tens ganes o et fa mal i això la fa una persona i creativa immensa

Les gatgarotes avui conversem amb ella i aprofundim en el què fa, com ho fa, i des d’on ho fa … Ariadna Carrascull, @nubedecarbon, preneu nota del seu nom, tot i que sabem que després que us acompanyi en aquest gatgarotus, no l’oblidareu.

És una petita revolució, és un sacseig, és …

Com deia un gran amic meu, no està per ‘lilili lalala’ que no vol dir que no hi hagi diversió o distensió, riure’s i gresca, però també una nova manera de veure i serUn plaer tenir-vos a vosaltres i a Ariadna Carrascull, ‘Nube de carbon’ amb nosaltres al Gatgarotus

Benvinguts¡¡

@nubedecarbon

https://www.ariadnacarrascull.com/

https://www.ariadnacarrascull.com/podcast

LA POTS TROBAR:

Subscriu-te al podcast aquí:

GATGAROTUS és escoltar els makers més influencers de les xarxes socials, els emprenedors més emblemàtics del Handmade i del Do It Yourself, DIY.