Somiar fer una capbusada com si fos una piscina esponjosa de colors és el que fem avui al @gatgarotus amb Niji.es
Arrós, sucre i aigua¡¡ el resultat és una mena de paper comestible molt prim i delicat… i si el farcim? Nyam¡¡¡ tindrem un mochi, si, si … avui us portem un dolç japonès.
I ara mateix estem més encuriosides que un gat, les gatgarotus… esperem impacients que arribi l’Agnesa de Niji que ha reinventat el mochi, però, a més, han adaptat la textura i els gustos pel nostre paladar.
I voleu més, són fets artesanalment a Barcelona¡¡
Ens pirra i estem emocionades perquè preparant la conversa hem vist les imatges del mochis i el disseny corporatiu de Niji i és taaaaaaaaaaaaaaant bonic¡¡¡
Ara estem ben encuriosides i impacients perquè arribi l’Agnesa. Tindrà cara de noia manga? De quin lloc del Japó deu ser? Oi, oi, oi
Sorrrrrrpressssssssssa¡¡
Saber veure l’oportunitat, investigar, ser creatiu, escoltar el client … pensar i repensar el pakaging i saber del cert perquè t’ho creus 100 per 100 que triomfaràs… tant que ja estàs pensant que t’expandiràs NIJI arreu del món.
I si, l’Agnesa és una dona molt valenta i molt segura del que fa… i sense por i ara ha trobat el què … i us podem assegurar que els mochis de Niji són un vici. Són boníssims, es fonen a la boca i no són gens empalagosos.
Niji i els mochis farcits de mousse, de gelat … 20 tipus de sabors i cada mes renoven els gustos¡¡

Mochi de cheesecake; de té verd; xocolata blanca; de maduixa; de yuzu; Mochi de Sakura Embolcall d’arròs glutinós farcit d’una aromàtica mousse d’infusió de flor de cirerer; de crocant; d’Oreo…

 

Niji en japonès és Arc de Sant Martí com l’acolorida gama de colors i sabors del daifuko mochi de Niji que no us podeu perdre i assaborir
LA POTS TROBA:

Subscriu-te al podcast aquí:

GATGAROTUS és escoltar els makers més influencers de les xarxes socials, els emprenedors més emblemàtics del Handmade i del Do It Yourself, DIY.